Tijd voor.....
...(h)eerlijke gezelligheid
...streekgebonden kwaliteit
...jezelf en anderen
....creativiteit en een streepje muziek

Toen ik na mijn middelbare studies voor het eerst naar Mexico trok om er een tijdje te gaan wonen, werken en studeren, speelde na enkele maanden al het verlangen en de droom om op een dag mijn eigen 'bar' uit te baten. Ik wilde een plek kunnen creëren waar ik de mensen kon laten voelen wat ik had geleerd tijdens mijn leven in Mexico toen en later ook in Nieuw-Zeeland -waar mijn man en ik een jaar verbleven-, namelijk: tijd nemen en tijd maken voor jezelf en anderen.

De idee om daarbij met (h)eerlijke, natuurlijke en streekgebonden producten te werken, groeide jaar na jaar verder uit toen ik met mijn man en 2 kinderen mijn leven begon uit te bouwen op de Congoberg in Vollezele en er in contact kwam met mensen om me heen die die idee ondersteunden.

Na 10 jaar in het volwassenenonderwijs te hebben gestaan, voel ik me klaar om de sprong te wagen en verder te bouwen aan waar ooit mijn droom startte.

Mexico blijf ik daarbij dankbaar en draag ik  nog diep in mijn hart.
Vandaar ook de naam 'De Kolibrie', die ik daar voor het eerst tegenkwam en die me bleef fascineren.
Bovendien staat 'de kolibrie' symbool voor 'het delen van liefde en (levens)vreugde', iets wat ook ik graag in ons koffie en theehuis wil nastreven.

Ik hoop dat onze producten, mijn dromen, mijn enthousiasme en vreugde, en ook wat van mijn creativiteit en muzikaliteit, ook jou in De Kolibrie  binnenkort kunnen inspireren en zullen bieden wat elk van ons verdient:
dat beetje extra tijd voor jezelf en elkaar.

Van harte welkom!

Veerle